RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Development of protein-bound and free D-amino acids during processing of cocoa beans in chocolate.
2012-01-01 Caligiani, A.; Marseglia, A.; Palla, G.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco
Direct detection of Arachis hypogaea DNA using a fluoresceine-labelled peptide nucleic acid (PNA) designed on Ara h2 genomic sequence.
2004-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Cereti, E; Travaglia, Fabiano; Martelli, A.
Effect of combined microwave-ultrasound treatment on peach LTP allergenicity
2010-01-01 Garino, C.; Zitelli, F.; Recupero, M.; Coisson, Jean Daniel; Cravotto, G.; Akkerdaas, J. H.; van Ree, R.; Arlorio, Marco
Effect of whey protein concentrate on the survival of L. plantarum
2006-01-01 Barile, D.; Coisson, Jean Daniel; Massara, F.; Travaglia, Fabiano; Malfa, P.; Arlorio, Marco
Effetto antiradicalico di estratti fenolici di Theobroma cacao L., clovamide e epicatechina su cardiomioblasti H9C2 di ratto esposti a stress ossidativo
2011-01-01 Arlorio, Marco; Zamperone, A; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M; Pietronave, S; Martelli, A; Prat, Maria Giovanna
Enterococcus faecalis APT TYRA 10-2: a tyramine producing strain isolated from a Piedmont cheese
2006-01-01 Pessione, A.; Purrotti, M.; Bonetta, S.; Dufour, M.; Coisson, Jean Daniel; Loubiere, P.; Mazzoli, R.; Pessione, E.
Ethanol can affect istamine production in a wine isolated Lactobacillus hilgardii
2006-01-01 Purrotti, M.; Lamberti, C.; Mazzoli, R.; Coisson, Jean Daniel; Garcia, E.; Giunta, C.; Pessione, E.
Evolution of quality and safety parameters from raw cocoa beans to chocolate: an analysis of the processing effect
2013-01-01 Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Fogliano, V.; Fiore, A.; Caligiani, A.; Mazza, G.; Arlorio, Marco
Evolution of Vitis vinifera L. proanthocyanidins during berry development
2012-01-01 Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Arlorio, Marco
Expression of food allergens (Cor a 1, Cor a 8, Cor a 11) in Corylus avellana L.: a comparative study
2008-01-01 Garino, C.; Cereti, E.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Development of protein-bound and free D-amino acids during processing of cocoa beans in chocolate. | 1-gen-2012 | Caligiani, A.; Marseglia, A.; Palla, G.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco | |
Direct detection of Arachis hypogaea DNA using a fluoresceine-labelled peptide nucleic acid (PNA) designed on Ara h2 genomic sequence. | 1-gen-2004 | Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Cereti, E; Travaglia, Fabiano; Martelli, A. | |
Effect of combined microwave-ultrasound treatment on peach LTP allergenicity | 1-gen-2010 | Garino, C.; Zitelli, F.; Recupero, M.; Coisson, Jean Daniel; Cravotto, G.; Akkerdaas, J. H.; van Ree, R.; Arlorio, Marco | |
Effect of whey protein concentrate on the survival of L. plantarum | 1-gen-2006 | Barile, D.; Coisson, Jean Daniel; Massara, F.; Travaglia, Fabiano; Malfa, P.; Arlorio, Marco | |
Effetto antiradicalico di estratti fenolici di Theobroma cacao L., clovamide e epicatechina su cardiomioblasti H9C2 di ratto esposti a stress ossidativo | 1-gen-2011 | Arlorio, Marco; Zamperone, A; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M; Pietronave, S; Martelli, A; Prat, Maria Giovanna | |
Enterococcus faecalis APT TYRA 10-2: a tyramine producing strain isolated from a Piedmont cheese | 1-gen-2006 | Pessione, A.; Purrotti, M.; Bonetta, S.; Dufour, M.; Coisson, Jean Daniel; Loubiere, P.; Mazzoli, R.; Pessione, E. | |
Ethanol can affect istamine production in a wine isolated Lactobacillus hilgardii | 1-gen-2006 | Purrotti, M.; Lamberti, C.; Mazzoli, R.; Coisson, Jean Daniel; Garcia, E.; Giunta, C.; Pessione, E. | |
Evolution of quality and safety parameters from raw cocoa beans to chocolate: an analysis of the processing effect | 1-gen-2013 | Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Fogliano, V.; Fiore, A.; Caligiani, A.; Mazza, G.; Arlorio, Marco | |
Evolution of Vitis vinifera L. proanthocyanidins during berry development | 1-gen-2012 | Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Arlorio, Marco | |
Expression of food allergens (Cor a 1, Cor a 8, Cor a 11) in Corylus avellana L.: a comparative study | 1-gen-2008 | Garino, C.; Cereti, E.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 86
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 86
Data di pubblicazione
- 2010 - 2014 46
- 2000 - 2009 37
- 1998 - 1999 3
Editore
- Università degli Studi di Firenze 5
- Chiriotti Editori 4
- Booksystem srl 3
- Institute of Chemical Technology,... 3
- Polish Academy of Sciences 3
- Hacettepe Universitesi 2
- ICC Services GmbH 2
Rivista
- EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 4
- ALLERGY 3
- POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRIT... 3
- INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULA... 1
Keyword
- barley pearled fractions 1
- bioactive compounds 1
- bread-making 1
- functional foods 1
- technological properties 1
Lingua
- eng 26
- ita 8
Accesso al fulltext
- no fulltext 86