RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Optimization of a post-analysis processing for the interpretation of SSR fingerprints: rice traceability as case study
2013-01-01 Rinaldi, Maurizio; Garino, C.; Cereti, E.; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco
Pepper extracts prevent the effects of Celecoxib and serum deprivation on liver cell lines
2006-01-01 Bottini, C.; Platini, F.; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Martelli, A.; Tessitore, L.
Phenolic composition of Nebbiolo grapes from Piedmont: changes during ripening and identification of geographic origin
2013-01-01 Locatelli, M.; Travaglia, Fabiano; Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco
Phenolic composition of Nebbiolo grapes: impact of solar radiation
2014-01-01 Locatelli, Monica; Alemanno, L.; Bordiga, Matteo; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; De Marziis, M.; Arlorio, Marco
Presenza di ammine biogene in formaggi erborinati
2011-01-01 Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M; Arlorio, Marco
Proanthocyanidins content and total radical scavenging capacity of Tonda Gentile delle Langhe (TGL) hazelnut seeds skin
2008-01-01 Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Locatelli, Monica; Bordiga, M.; Bennett, R.; Stevigny, C.; Martelli, A.
Proprietà antiossidanti e contenuto proantocianidinico della cuticola di Nocciola Piemonte IGP
2010-01-01 Locatelli, M.; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Bordiga, M.; Martelli, A.; Arlorio, Marco
Quality and nutritional properties of hazelnut oil and hazelnut defatted flours.
2008-01-01 Coisson, Jean Daniel; Zeppa, G.; Arlorio, Marco; Travaglia, Fabiano; Giordano, M.; Martelli, A.
Quantificazione SDS-PAGE del contenuto in PHA-E di prodotti alimentari e dietetici a base di Phaseolus vulgaris
2002-01-01 Travaglia, Fabiano; Piana, G.; Capasso, M.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco
Radical scavenging capacity of cocoa polyphenols triggers anti-inflammatory properties in human monocytes and allows protective effects on H9c2 cardiomyoblasts exposed to oxidative stress
2011-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M; Bordiga, M; Zamperone, A; Pietronave, S; Brunelleschi, S; Prat, Maria Giovanna
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Optimization of a post-analysis processing for the interpretation of SSR fingerprints: rice traceability as case study | 1-gen-2013 | Rinaldi, Maurizio; Garino, C.; Cereti, E.; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco | |
Pepper extracts prevent the effects of Celecoxib and serum deprivation on liver cell lines | 1-gen-2006 | Bottini, C.; Platini, F.; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Martelli, A.; Tessitore, L. | |
Phenolic composition of Nebbiolo grapes from Piedmont: changes during ripening and identification of geographic origin | 1-gen-2013 | Locatelli, M.; Travaglia, Fabiano; Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco | |
Phenolic composition of Nebbiolo grapes: impact of solar radiation | 1-gen-2014 | Locatelli, Monica; Alemanno, L.; Bordiga, Matteo; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; De Marziis, M.; Arlorio, Marco | |
Presenza di ammine biogene in formaggi erborinati | 1-gen-2011 | Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M; Arlorio, Marco | |
Proanthocyanidins content and total radical scavenging capacity of Tonda Gentile delle Langhe (TGL) hazelnut seeds skin | 1-gen-2008 | Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Locatelli, Monica; Bordiga, M.; Bennett, R.; Stevigny, C.; Martelli, A. | |
Proprietà antiossidanti e contenuto proantocianidinico della cuticola di Nocciola Piemonte IGP | 1-gen-2010 | Locatelli, M.; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Bordiga, M.; Martelli, A.; Arlorio, Marco | |
Quality and nutritional properties of hazelnut oil and hazelnut defatted flours. | 1-gen-2008 | Coisson, Jean Daniel; Zeppa, G.; Arlorio, Marco; Travaglia, Fabiano; Giordano, M.; Martelli, A. | |
Quantificazione SDS-PAGE del contenuto in PHA-E di prodotti alimentari e dietetici a base di Phaseolus vulgaris | 1-gen-2002 | Travaglia, Fabiano; Piana, G.; Capasso, M.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco | |
Radical scavenging capacity of cocoa polyphenols triggers anti-inflammatory properties in human monocytes and allows protective effects on H9c2 cardiomyoblasts exposed to oxidative stress | 1-gen-2011 | Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M; Bordiga, M; Zamperone, A; Pietronave, S; Brunelleschi, S; Prat, Maria Giovanna |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 86
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 86
Data di pubblicazione
- 2010 - 2014 46
- 2000 - 2009 37
- 1998 - 1999 3
Editore
- Università degli Studi di Firenze 5
- Chiriotti Editori 4
- Booksystem srl 3
- Institute of Chemical Technology,... 3
- Polish Academy of Sciences 3
- Hacettepe Universitesi 2
- ICC Services GmbH 2
Rivista
- EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 4
- ALLERGY 3
- POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRIT... 3
- INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULA... 1
Keyword
- barley pearled fractions 1
- bioactive compounds 1
- bread-making 1
- functional foods 1
- technological properties 1
Lingua
- eng 26
- ita 8
Accesso al fulltext
- no fulltext 86