RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Azione prebiotica e crioprotettiva di fibre da nocciola (Corylus avellana L.) nei confronti di Lactobacillus plantarum P17630 e Lactobacillus crispatus P17631
2011-01-01 Montella, R; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M; Martelli, A; Arlorio, Marco
Bioactive properties of cocoa (T. cacao) polyphenols: novel insights on neuroprotective effects, chemoprevention on celecoxib-triggered damage and anti-inflammatory capacity
2009-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Zeng, H.; Brunelleschi, S.; Martelli, A.
Characterization of Italian rice varieties and their by-products
2014-01-01 Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Bordiga, Matteo; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco
Characterization of volatile fingerprinting and quality of muscat- and nebbiolo-based wines using Headspace solid-phase microextraction comprehensive two-dimensional gas chromatography time-of-flight mass spectrometry (HS-SPME/GCxGC/TOF-MS)
2013-01-01 Travaglia, Fabiano; Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Locatelli, M.; Rinaldi, Maurizio; Arlorio, Marco
Chemical characterization and antioxidant activity of six rice cultivars grown in Piedmont (pigmented and non-pigmented)
2013-01-01 Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Locatelli, M.; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco
Cryoprotectant and prebiotic activity of hazelnut fiber (Corylus avellana L.) against Lactobacillus plantarum and Lactobacillus crispatus
2011-01-01 Montella, R.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Malfa, P.; Martelli, A.; Arlorio, Marco
Determination of dietary fibre, antioxidant activity and contaminants in pearled wheat fractions as novel functional food ingredients
2012-01-01 Locatelli, M.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Bordiga, M.; Montella, R.; Arlorio, Marco; Sovrani, V.; Blandino, M.; Scarpino, V.; Reyneri, A.
Effect of nitrogen fertilization and fungicide application on antioxidant activity and compounds of different technological winter wheat categories. 2nd ICC Latin American Conference 2011
2011-01-01 Blandino, M.; Sovrani, V.; Marinaccio, F.; Locatelli, M.; Fogliano, V.; Arlorio, Marco; Reyneri, A.
Effetto antiradicalico di estratti fenolici di Theobroma cacao L., clovamide e epicatechina su cardiomioblasti H9C2 di ratto esposti a stress ossidativo
2011-01-01 Arlorio, Marco; Zamperone, A; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M; Pietronave, S; Martelli, A; Prat, Maria Giovanna
Evolution of quality and safety parameters from raw cocoa beans to chocolate: an analysis of the processing effect
2013-01-01 Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Fogliano, V.; Fiore, A.; Caligiani, A.; Mazza, G.; Arlorio, Marco
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 36
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 36
Data di pubblicazione
- 2014 4
- 2013 7
- 2012 6
- 2011 11
- 2010 4
- 2009 3
- 2008 1
Editore
- Booksystem srl 3
- Università degli Studi di Firenze 3
- Chiriotti Editori 2
- ICC Services GmbH 2
- Polish Academy of Sciences 2
- Hacettepe Universitesi 1
- Institute of Chemical Technology,... 1
Rivista
- EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 2
- POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRIT... 2
Keyword
- barley pearled fractions 1
- bioactive compounds 1
- bread-making 1
- functional foods 1
- technological properties 1
Lingua
- eng 12
- ita 4
Accesso al fulltext
- no fulltext 36