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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Proprietà antiossidanti e contenuto proantocianidinico della cuticola di Nocciola Piemonte IGP 1-gen-2010 Locatelli, M.; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Bordiga, M.; Martelli, A.; Arlorio, Marco
Radical scavenging capacity of cocoa polyphenols triggers anti-inflammatory properties in human monocytes and allows protective effects on H9c2 cardiomyoblasts exposed to oxidative stress 1-gen-2011 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M; Bordiga, M; Zamperone, A; Pietronave, S; Brunelleschi, S; Prat, Maria Giovanna
Spent grape pomace: still a potential by-product? 1-gen-2014 Bordiga, Matteo; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel
Studio della componente polifenolica del cioccolato: influenza della modalità di conservazione in campioni commerciali a diverso tenore di cacao 1-gen-2011 Locatelli, M; Travaglia, Fabiano; Bordiga, M; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco
Triggering nutritional quality, safety and functional bioactive properties of cocoa and chocolate: a key role for Maillard Reactions and process impact. 1-gen-2012 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Bordiga, M.; Brunelleschi, S.; Prat, Maria Giovanna; Fiore, A. Fogliano V.
Valutazione dell’attività antiossidante e antinfiammatoria del cacao (Theobroma cacao L.) e della clovamide in monociti umani 1-gen-2010 Zeng, H.; Brunelleschi, S.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Martelli, A.; Arlorio, Marco
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Tipologia
  • 4 Contributo in Atti di Convegno ... 36
  • 4 Contributo in Atti di Convegno ... 36
Autore
  • ARLORIO, Marco 36
  • COISSON, Jean Daniel 33
  • TRAVAGLIA, Fabiano 32
  • BORDIGA, MATTEO 25
  • PRAT, Maria Giovanna 4
  • RINALDI, Maurizio 1
Data di pubblicazione
  • 2014 4
  • 2013 7
  • 2012 6
  • 2011 11
  • 2010 4
  • 2009 3
  • 2008 1
Editore
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  • Institute of Chemical Technology,... 1
Rivista
  • EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 2
  • POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRIT... 2
Keyword
  • barley pearled fractions 1
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  • bread-making 1
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Lingua
  • eng 12
  • ita 4
Accesso al fulltext
  • no fulltext 36