RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Evolution of Vitis vinifera L. proanthocyanidins during berry development
2012-01-01 Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Arlorio, Marco
Functional bread enriched in bioactive compounds with pearled fractions of barley.
2014-01-01 Coisson, Jean Daniel; Blandino, M.; Travaglia, Fabiano; Sovrani, V.; Locatelli, Monica; Bordiga, Matteo; Giacosa, S.; Rolle, L.; Reyneri, A.; Arlorio, Marco
Histaminol: identification and HPLC analysis of a novel compound in wine
2010-01-01 Bordiga, M.; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco
HPLC method validation for the determination of fucoxanthin
2012-01-01 Bordiga, M.; Locatelli, M.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Travaglia, Fabiano
HPLC method validation for the determination of fucoxanthin
2013-01-01 Travaglia, Fabiano; Bordiga, M.; Locatelli, M.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco
Nutritional value, antioxidant activity, deoxynivalenol and heavy metal contamination of pearled wheat fractions
2011-01-01 Sovrani, V.; Blandino, M.; Reyneri, A.; Locatelli, M.; Travaglia, Fabiano; Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco
Phenolic composition of Nebbiolo grapes from Piedmont: changes during ripening and identification of geographic origin
2013-01-01 Locatelli, M.; Travaglia, Fabiano; Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco
Phenolic composition of Nebbiolo grapes: impact of solar radiation
2014-01-01 Locatelli, Monica; Alemanno, L.; Bordiga, Matteo; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; De Marziis, M.; Arlorio, Marco
Presenza di ammine biogene in formaggi erborinati
2011-01-01 Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M; Arlorio, Marco
Proanthocyanidins content and total radical scavenging capacity of Tonda Gentile delle Langhe (TGL) hazelnut seeds skin
2008-01-01 Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Locatelli, Monica; Bordiga, M.; Bennett, R.; Stevigny, C.; Martelli, A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Evolution of Vitis vinifera L. proanthocyanidins during berry development | 1-gen-2012 | Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Arlorio, Marco | |
Functional bread enriched in bioactive compounds with pearled fractions of barley. | 1-gen-2014 | Coisson, Jean Daniel; Blandino, M.; Travaglia, Fabiano; Sovrani, V.; Locatelli, Monica; Bordiga, Matteo; Giacosa, S.; Rolle, L.; Reyneri, A.; Arlorio, Marco | |
Histaminol: identification and HPLC analysis of a novel compound in wine | 1-gen-2010 | Bordiga, M.; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco | |
HPLC method validation for the determination of fucoxanthin | 1-gen-2012 | Bordiga, M.; Locatelli, M.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Travaglia, Fabiano | |
HPLC method validation for the determination of fucoxanthin | 1-gen-2013 | Travaglia, Fabiano; Bordiga, M.; Locatelli, M.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco | |
Nutritional value, antioxidant activity, deoxynivalenol and heavy metal contamination of pearled wheat fractions | 1-gen-2011 | Sovrani, V.; Blandino, M.; Reyneri, A.; Locatelli, M.; Travaglia, Fabiano; Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco | |
Phenolic composition of Nebbiolo grapes from Piedmont: changes during ripening and identification of geographic origin | 1-gen-2013 | Locatelli, M.; Travaglia, Fabiano; Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco | |
Phenolic composition of Nebbiolo grapes: impact of solar radiation | 1-gen-2014 | Locatelli, Monica; Alemanno, L.; Bordiga, Matteo; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; De Marziis, M.; Arlorio, Marco | |
Presenza di ammine biogene in formaggi erborinati | 1-gen-2011 | Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M; Arlorio, Marco | |
Proanthocyanidins content and total radical scavenging capacity of Tonda Gentile delle Langhe (TGL) hazelnut seeds skin | 1-gen-2008 | Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Locatelli, Monica; Bordiga, M.; Bennett, R.; Stevigny, C.; Martelli, A. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 36
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 36
Data di pubblicazione
- 2014 4
- 2013 7
- 2012 6
- 2011 11
- 2010 4
- 2009 3
- 2008 1
Editore
- Booksystem srl 3
- Università degli Studi di Firenze 3
- Chiriotti Editori 2
- ICC Services GmbH 2
- Polish Academy of Sciences 2
- Hacettepe Universitesi 1
- Institute of Chemical Technology,... 1
Rivista
- EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 2
- POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRIT... 2
Keyword
- barley pearled fractions 1
- bioactive compounds 1
- bread-making 1
- functional foods 1
- technological properties 1
Lingua
- eng 12
- ita 4
Accesso al fulltext
- no fulltext 36