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Novel insights on bioactive properties of cocoa (Theobroma cacao L.,): attractive gourmet food, nutraceutical or natural medicine?
2009-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Bordiga, M.; Lombardi, Grazia; Pattarino, Franco; Brunelleschi, S.; Martelli, A.
Nuove evidenze nutraceutiche sul cacao (Theobroma cacao L.): proprietà antiossidanti, neuropreventive, chemopreventive ed antinfiammatorie.
2010-01-01 Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Bordiga, M.; Brunelleschi, S.; Zeng, H.; Martelli, A.; Arlorio, Marco
Nuovi prodotti della panificazione ad elevato profilo nutrizionale ottenuti da decorticazione selettiva di frazioni cruscali di frumento tenero
2013-01-01 Sovrani, V.; Blandino, M.; Scarpino, V.; Marinaccio, F.; Reyneri, A.; Locatelli, M.; Bordiga, M.; Arlorio, Marco
Optimization of enzymatic treatment to increase prebiotic potential of cocoa beans shells
2023-01-01 Disca, Vincenzo; Jaouhari, Yassine; Martoccia, Manuel; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco
PCA, reti neuronali e algoritmi genetici applicati alla caratterizzazione dei formaggi: il Nostrano Ossolano
2002-01-01 Barile, D.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Rinaldi, Maurizio
PCR: applications, limitations and future developments. Comunicazione orale ad invito (M. Arlorio)
2006-01-01 Arlorio, Marco
Pearling of soft wheat and barley: a new technological strategy useful to enrich flour and bakery products with bioactive functional compounds
2013-01-01 Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Blandino, M.; Reyneri, A.; Arlorio, Marco
Prebiotic effect of enzymatic treated cocoa bean shells (CBS): a static in-vitro digestion
2023-01-01 Disca, Vincenzo; Capuano, Edoardo; Arlorio, Marco
Progressive pearling of barley kernel and application to production of functional breads
2014-01-01 Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Bordiga, Matteo; Blandino, M.; Sovrani, V.; Giacosa, S.; Rolle, L.; Reyneri, A.; Arlorio, Marco
Progressive pearling of barley kernel: a new technological approach for the production of bioactive-rich ingredients dedicated to functional bakery products.
2014-01-01 Arlorio, Marco; Blandino, M.; Coisson, Jean Daniel; Sovrani, V.; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Bordiga, Matteo; Giacosa, S.; Rolle, L.; Reyneri, A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Novel insights on bioactive properties of cocoa (Theobroma cacao L.,): attractive gourmet food, nutraceutical or natural medicine? | 1-gen-2009 | Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Bordiga, M.; Lombardi, Grazia; Pattarino, Franco; Brunelleschi, S.; Martelli, A. | |
Nuove evidenze nutraceutiche sul cacao (Theobroma cacao L.): proprietà antiossidanti, neuropreventive, chemopreventive ed antinfiammatorie. | 1-gen-2010 | Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Bordiga, M.; Brunelleschi, S.; Zeng, H.; Martelli, A.; Arlorio, Marco | |
Nuovi prodotti della panificazione ad elevato profilo nutrizionale ottenuti da decorticazione selettiva di frazioni cruscali di frumento tenero | 1-gen-2013 | Sovrani, V.; Blandino, M.; Scarpino, V.; Marinaccio, F.; Reyneri, A.; Locatelli, M.; Bordiga, M.; Arlorio, Marco | |
Optimization of enzymatic treatment to increase prebiotic potential of cocoa beans shells | 1-gen-2023 | Disca, Vincenzo; Jaouhari, Yassine; Martoccia, Manuel; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco | |
PCA, reti neuronali e algoritmi genetici applicati alla caratterizzazione dei formaggi: il Nostrano Ossolano | 1-gen-2002 | Barile, D.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Rinaldi, Maurizio | |
PCR: applications, limitations and future developments. Comunicazione orale ad invito (M. Arlorio) | 1-gen-2006 | Arlorio, Marco | |
Pearling of soft wheat and barley: a new technological strategy useful to enrich flour and bakery products with bioactive functional compounds | 1-gen-2013 | Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Blandino, M.; Reyneri, A.; Arlorio, Marco | |
Prebiotic effect of enzymatic treated cocoa bean shells (CBS): a static in-vitro digestion | 1-gen-2023 | Disca, Vincenzo; Capuano, Edoardo; Arlorio, Marco | |
Progressive pearling of barley kernel and application to production of functional breads | 1-gen-2014 | Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Bordiga, Matteo; Blandino, M.; Sovrani, V.; Giacosa, S.; Rolle, L.; Reyneri, A.; Arlorio, Marco | |
Progressive pearling of barley kernel: a new technological approach for the production of bioactive-rich ingredients dedicated to functional bakery products. | 1-gen-2014 | Arlorio, Marco; Blandino, M.; Coisson, Jean Daniel; Sovrani, V.; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Bordiga, Matteo; Giacosa, S.; Rolle, L.; Reyneri, A. |
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