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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Novel insights on bioactive properties of cocoa (Theobroma cacao L.,): attractive gourmet food, nutraceutical or natural medicine? 1-gen-2009 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Bordiga, M.; Lombardi, Grazia; Pattarino, Franco; Brunelleschi, S.; Martelli, A.
Nuove evidenze nutraceutiche sul cacao (Theobroma cacao L.): proprietà antiossidanti, neuropreventive, chemopreventive ed antinfiammatorie. 1-gen-2010 Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Bordiga, M.; Brunelleschi, S.; Zeng, H.; Martelli, A.; Arlorio, Marco
Nuovi prodotti della panificazione ad elevato profilo nutrizionale ottenuti da decorticazione selettiva di frazioni cruscali di frumento tenero 1-gen-2013 Sovrani, V.; Blandino, M.; Scarpino, V.; Marinaccio, F.; Reyneri, A.; Locatelli, M.; Bordiga, M.; Arlorio, Marco
Optimization of enzymatic treatment to increase prebiotic potential of cocoa beans shells 1-gen-2023 Disca, Vincenzo; Jaouhari, Yassine; Martoccia, Manuel; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco
PCA, reti neuronali e algoritmi genetici applicati alla caratterizzazione dei formaggi: il Nostrano Ossolano 1-gen-2002 Barile, D.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Rinaldi, Maurizio
PCR: applications, limitations and future developments. Comunicazione orale ad invito (M. Arlorio) 1-gen-2006 Arlorio, Marco
Pearling of soft wheat and barley: a new technological strategy useful to enrich flour and bakery products with bioactive functional compounds 1-gen-2013 Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Blandino, M.; Reyneri, A.; Arlorio, Marco
Prebiotic effect of enzymatic treated cocoa bean shells (CBS): a static in-vitro digestion 1-gen-2023 Disca, Vincenzo; Capuano, Edoardo; Arlorio, Marco
Progressive pearling of barley kernel and application to production of functional breads 1-gen-2014 Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Bordiga, Matteo; Blandino, M.; Sovrani, V.; Giacosa, S.; Rolle, L.; Reyneri, A.; Arlorio, Marco
Progressive pearling of barley kernel: a new technological approach for the production of bioactive-rich ingredients dedicated to functional bakery products. 1-gen-2014 Arlorio, Marco; Blandino, M.; Coisson, Jean Daniel; Sovrani, V.; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Bordiga, Matteo; Giacosa, S.; Rolle, L.; Reyneri, A.
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Tipologia
  • 4 Contributo in Atti di Convegno ... 58
  • 4 Contributo in Atti di Convegno ... 58
Autore
  • COISSON, Jean Daniel 43
  • TRAVAGLIA, Fabiano 29
  • LOCATELLI, MONICA 18
  • BORDIGA, MATTEO 15
  • CANDIANI, Alessandro 7
  • DISCA, VINCENZO 7
  • RINALDI, Maurizio 6
  • SEGALE, Lorena 6
  • JAOUHARI, Yassine 5
  • MARTOCCIA, MANUEL 5
Data di pubblicazione
  • 2020 - 2024 12
  • 2010 - 2019 21
  • 2000 - 2009 18
  • 1993 - 1999 7
Editore
  • Hacettepe Universitesi 2
  • ICC Services GmbH 2
  • Università degli Studi di Firenze 2
  • Chiriotti Editori 1
  • Editrice Taro 1
  • Institute of Agricultural Economi... 1
  • Institute of Chemical Technology,... 1
  • Morgan Edizioni Tecniche 1
  • University of Copenhagen 1
Rivista
  • EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 1
  • ITALIAN JOURNAL OF BIOCHEMISTRY 1
Keyword
  • antioxidant activity 1
  • barley 1
  • fibre 1
  • progressive pearling 1
  • β-glucans 1
Lingua
  • eng 24
  • ita 18
Accesso al fulltext
  • no fulltext 58