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NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Colour analysis and prediction of time/temperature parameters in roasted hazelnuts employing Computer Vision Image Analysis (CVIA) and Artificial Neural Networks (ANNs). Oral communication (M. Arlorio)
2012-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, J. D.; Travaglia, Fabiano; Fogliano, V.; Rinaldi, Maurizio
Conversion of histamine in histaminol: a new perspective for wine quality and safety. Oral Communication (M. Arlorio)
2012-01-01 Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Bordiga, M.; Locatelli, M.; Di Stilo, A.; Arlorio, Marco
D-amino acids and Computer Vision Image Analysis: a new tool to monitor hazelnuts roasting?
2009-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Rinaldi, Maurizio; Locatelli, Monica; Gatti, M; Caligiani, A; Martelli, A.
Effect of the roasting process on hazelnut (Corylus avellana L.) seeds: racemization of protein-bound and free amino acids.
2007-01-01 Caligiani, A.; Palla, G.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Martelli, A.; Arlorio, Marco
Evaluation of chemical and genetic diversity of Rosmarinus officinalis L. using RAPD markers and comparison with the essential oil profile
2004-01-01 Angioni, A.; Barra, A.; Cereti, E.; Barile, D.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Cabras, P.
Formazione di neocomposti e tecnologia di produzione di un formaggio.
1994-01-01 Martelli, A; Arlorio, Marco; Tourn, Ml
Functional bioactive compounds from hazelnut (C. avellana L.) seeds and skins: new perspectives for the nutraceutical products formulation
2012-01-01 Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Bordiga, M.; Montella, R.; Barile, D.; Garino, C.; Cereti, E.; Recupero, M.; Martelli, A.; Arlorio, Marco
Identification of hidden and traces ingredients in foods and dietetics: Polymerase Chain Reaction approach
2001-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Martelli, A.
Il riso: un alimento funzionale da valorizzare. Tracciabilità varietale, qualità nutrizionale ed innovazione di prodotto. A che punto siamo? Comunicazione Orale (M. Arlorio)
2010-01-01 Arlorio, Marco
Impact of carbohydrases on dietary fiber and polyphenols of cocoa bean shells
2023-01-01 Disca, Vincenzo; Vecchio, Lorenzo; Jaouhari, Yassine; Martoccia, Manuel; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco
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