RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Analisi RAPD-PCA applicata alla caratterizzazione dell’aglio di Voghiera (Allium sativum)
2002-01-01 Tedeschi, P.; Cereti, E.; Maietti, A.; Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Rinaldi, Maurizio; Brandolini, V.
Analysis of DNA among traceability, authentication and food safety. The state of the art.
2014-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Garino, Cristiano; Martelli, A.
Anthocyanins and other compounds from Euterpe oleracea: potential application as food functional pigment
2002-01-01 Coisson, Jean Daniel; Capasso, M.; Piana, G.; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco
Anthocyanins and proanthocyanidins of Prunus mahaleb L. fruits as novel potential source of functional pigments
2010-01-01 Blando, F.; Gerardi, C.; Nicoletti, I.; Corradini, D.; Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco
Anti-apoptotic effects of phenolic extracts from Theobroma cacao l., clovamide and epichatechin on rat cardiomyoblasts undergoing oxydative stress
2011-01-01 Andrea, Zamperone; Stefano, Pietronave; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Aldo, Martelli; Arlorio, Marco; Prat, Maria Giovanna
Anti-inflammatory properties of clovamide and Theobroma cacao phenolic extracts in human monocytes: evaluation of respiratory burst, cytokine release, NFkB activation and PPARγ
2011-01-01 Bardelli, C.; Zeng, H. W.; Locatelli, M.; Amoruso, A.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco; Brunelleschi, S.
Antioxidant and biological activity of phenolic pigments from Theobroma cacao hulls extracted with supercritical CO2
2004-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Varsaldi, F.; Miglio, G.; Lombardi, Grazia; Martelli, A.
Antiradical/antioxidant in vitro activity and bioactive properties of pigmented extracts from Capsicum annuum L.: an overview
2006-01-01 Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Cereti, E.; Bottini, C.; Tessitore, L:; Minassi, Alberto; Appendino, Giovanni Battista; Innocenti, M.; Mulinacci, N.; Arlorio, Marco
Applicazione della Spettroscopia 1H NMR per l’autenticazione della Nocciola Piemonte (Tonda Gentile Delle Langhe)
2010-01-01 Caligiani, A.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Palla, G.; Arlorio, Marco
Applicazione di strategie industriali di decorticatura pregressiva per il miglioramento sanitario e nutrizionale del frumento tenero.
2015-01-01 Blandino, M.; Giordano, D.; Gazzola, A.; Coisson, Jean Daniel; Locatelli, Monica; Travaglia, Fabiano; Bordiga, Matteo; Arlorio, Marco; Reyneri, A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Analisi RAPD-PCA applicata alla caratterizzazione dell’aglio di Voghiera (Allium sativum) | 1-gen-2002 | Tedeschi, P.; Cereti, E.; Maietti, A.; Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Rinaldi, Maurizio; Brandolini, V. | |
Analysis of DNA among traceability, authentication and food safety. The state of the art. | 1-gen-2014 | Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Garino, Cristiano; Martelli, A. | |
Anthocyanins and other compounds from Euterpe oleracea: potential application as food functional pigment | 1-gen-2002 | Coisson, Jean Daniel; Capasso, M.; Piana, G.; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco | |
Anthocyanins and proanthocyanidins of Prunus mahaleb L. fruits as novel potential source of functional pigments | 1-gen-2010 | Blando, F.; Gerardi, C.; Nicoletti, I.; Corradini, D.; Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco | |
Anti-apoptotic effects of phenolic extracts from Theobroma cacao l., clovamide and epichatechin on rat cardiomyoblasts undergoing oxydative stress | 1-gen-2011 | Andrea, Zamperone; Stefano, Pietronave; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Aldo, Martelli; Arlorio, Marco; Prat, Maria Giovanna | |
Anti-inflammatory properties of clovamide and Theobroma cacao phenolic extracts in human monocytes: evaluation of respiratory burst, cytokine release, NFkB activation and PPARγ | 1-gen-2011 | Bardelli, C.; Zeng, H. W.; Locatelli, M.; Amoruso, A.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco; Brunelleschi, S. | |
Antioxidant and biological activity of phenolic pigments from Theobroma cacao hulls extracted with supercritical CO2 | 1-gen-2004 | Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Varsaldi, F.; Miglio, G.; Lombardi, Grazia; Martelli, A. | |
Antiradical/antioxidant in vitro activity and bioactive properties of pigmented extracts from Capsicum annuum L.: an overview | 1-gen-2006 | Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Cereti, E.; Bottini, C.; Tessitore, L:; Minassi, Alberto; Appendino, Giovanni Battista; Innocenti, M.; Mulinacci, N.; Arlorio, Marco | |
Applicazione della Spettroscopia 1H NMR per l’autenticazione della Nocciola Piemonte (Tonda Gentile Delle Langhe) | 1-gen-2010 | Caligiani, A.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Palla, G.; Arlorio, Marco | |
Applicazione di strategie industriali di decorticatura pregressiva per il miglioramento sanitario e nutrizionale del frumento tenero. | 1-gen-2015 | Blandino, M.; Giordano, D.; Gazzola, A.; Coisson, Jean Daniel; Locatelli, Monica; Travaglia, Fabiano; Bordiga, Matteo; Arlorio, Marco; Reyneri, A. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 194
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 86
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 62
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 46
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 12
- 2010 - 2019 72
- 2000 - 2009 102
- 1995 - 1999 8
Editore
- Università degli Studi di Firenze 7
- Chiriotti Editori 5
- Morgan Edizioni Tecniche 5
- Società Chimica Italiana 5
- Editrice Taro 4
- Hacettepe Universitesi 4
- ICC Services GmbH 4
- Institute of Chemical Technology,... 4
- University of Copenhagen 4
- Booksystem srl 3
Rivista
- EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 5
- ALLERGY 3
- POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRIT... 3
- LA RIVISTA DI SCIENZA DELL'ALIMEN... 2
- INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULA... 1
- ITALIAN JOURNAL OF BIOCHEMISTRY 1
Keyword
- antioxidant activity 1
- barley 1
- barley pearled fractions 1
- bioactive compounds 1
- bread-making 1
- Compliance and Fraud 1
- fibre 1
- functional foods 1
- Multi-label and Multi-class learning 1
- progressive pearling 1
Lingua
- eng 59
- ita 37
Accesso al fulltext
- no fulltext 193
- open 1