RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Caratterizzazione di formaggi piemontesi a denominazione di origine protetta
1998-01-01 Martelli, A.; Tourn, M. L.; Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel
Caratterizzazione elettroforetica per SDS-PAGE e urea-PAGE della frazione proteica di alcuni formaggi D.O.P. piemontesi in funzione della maturazione
1999-01-01 Martelli, A.; Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel
Characterization of different cultivar of Fagopyrum esculentum: a high value nutritional source
2023-01-01 Martoccia, M.; Donna, M.; Locatelli, M.; Coisson, J. D.; Blandino, M.; Travaglia, F.
CHARACTERIZATION OF Se-ENRICHED BLUEBERRY (Vaccinium corymbosum L.) AS FORTIFIED FOOD
2023-01-01 Martoccia, Manuel; Jaouhari, Yassine; Disca, Vincenzo; Carrà, Francesca; Colli, Arianna; Candiani, Alessandro; Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel
Computer Vision and Image Analysis (CVIA) coupled to artificial intelligence (AI): a charming approach to assess quality and safety of roasted hazelnuts
2008-01-01 Rinaldi, Maurizio; Gatti, M; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, F; Comoglio, F; Caligiani, A; Marique, T; Fogliano, V; Arlorio, M.
Conversion of histamine in histaminol: a new perspective for wine quality and safety. Oral Communication (M. Arlorio)
2012-01-01 Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Bordiga, M.; Locatelli, M.; Di Stilo, A.; Arlorio, Marco
D-amino acids and Computer Vision Image Analysis: a new tool to monitor hazelnuts roasting?
2009-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Rinaldi, Maurizio; Locatelli, Monica; Gatti, M; Caligiani, A; Martelli, A.
Effect of the roasting process on hazelnut (Corylus avellana L.) seeds: racemization of protein-bound and free amino acids.
2007-01-01 Caligiani, A.; Palla, G.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Martelli, A.; Arlorio, Marco
Evaluation of chemical and genetic diversity of Rosmarinus officinalis L. using RAPD markers and comparison with the essential oil profile
2004-01-01 Angioni, A.; Barra, A.; Cereti, E.; Barile, D.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Cabras, P.
Functional bioactive compounds from hazelnut (C. avellana L.) seeds and skins: new perspectives for the nutraceutical products formulation
2012-01-01 Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Bordiga, M.; Montella, R.; Barile, D.; Garino, C.; Cereti, E.; Recupero, M.; Martelli, A.; Arlorio, Marco
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Caratterizzazione di formaggi piemontesi a denominazione di origine protetta | 1-gen-1998 | Martelli, A.; Tourn, M. L.; Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel | |
Caratterizzazione elettroforetica per SDS-PAGE e urea-PAGE della frazione proteica di alcuni formaggi D.O.P. piemontesi in funzione della maturazione | 1-gen-1999 | Martelli, A.; Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel | |
Characterization of different cultivar of Fagopyrum esculentum: a high value nutritional source | 1-gen-2023 | Martoccia, M.; Donna, M.; Locatelli, M.; Coisson, J. D.; Blandino, M.; Travaglia, F. | |
CHARACTERIZATION OF Se-ENRICHED BLUEBERRY (Vaccinium corymbosum L.) AS FORTIFIED FOOD | 1-gen-2023 | Martoccia, Manuel; Jaouhari, Yassine; Disca, Vincenzo; Carrà, Francesca; Colli, Arianna; Candiani, Alessandro; Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel | |
Computer Vision and Image Analysis (CVIA) coupled to artificial intelligence (AI): a charming approach to assess quality and safety of roasted hazelnuts | 1-gen-2008 | Rinaldi, Maurizio; Gatti, M; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, F; Comoglio, F; Caligiani, A; Marique, T; Fogliano, V; Arlorio, M. | |
Conversion of histamine in histaminol: a new perspective for wine quality and safety. Oral Communication (M. Arlorio) | 1-gen-2012 | Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Bordiga, M.; Locatelli, M.; Di Stilo, A.; Arlorio, Marco | |
D-amino acids and Computer Vision Image Analysis: a new tool to monitor hazelnuts roasting? | 1-gen-2009 | Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Rinaldi, Maurizio; Locatelli, Monica; Gatti, M; Caligiani, A; Martelli, A. | |
Effect of the roasting process on hazelnut (Corylus avellana L.) seeds: racemization of protein-bound and free amino acids. | 1-gen-2007 | Caligiani, A.; Palla, G.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Martelli, A.; Arlorio, Marco | |
Evaluation of chemical and genetic diversity of Rosmarinus officinalis L. using RAPD markers and comparison with the essential oil profile | 1-gen-2004 | Angioni, A.; Barra, A.; Cereti, E.; Barile, D.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Cabras, P. | |
Functional bioactive compounds from hazelnut (C. avellana L.) seeds and skins: new perspectives for the nutraceutical products formulation | 1-gen-2012 | Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Bordiga, M.; Montella, R.; Barile, D.; Garino, C.; Cereti, E.; Recupero, M.; Martelli, A.; Arlorio, Marco |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 46
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 46
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 12
- 2010 - 2019 16
- 2000 - 2009 16
- 1998 - 1999 2
Editore
- Hacettepe Universitesi 2
- ICC Services GmbH 2
- Università degli Studi di Firenze 2
- Chiriotti Editori 1
- Institute of Agricultural Economi... 1
- Institute of Chemical Technology,... 1
- University of Copenhagen 1
Rivista
- EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 1
- ITALIAN JOURNAL OF BIOCHEMISTRY 1
Keyword
- antioxidant activity 1
- barley 1
- fibre 1
- progressive pearling 1
- β-glucans 1
Lingua
- eng 22
- ita 10
Accesso al fulltext
- no fulltext 46