RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
A peptide nucleic acid-based method for the specific detection of Arachis hypogaea DNA
2003-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Cereti, E.; Travaglia, Fabiano; Martelli, Aldo
A real-time PCR method for the detection of pine nuts in food.
2014-01-01 Garino, Cristiano; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel
A study on the cultivar-depending evolution of proanthocyanidins during berry development in Vitis vinifera L
2009-01-01 Arlorio, Marco; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Bordiga, M.; Locatelli, Monica; Martelli, A.
A survey on trans-resveratrol content and radical scavenging capacity of red wines from Piedmont
2009-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Bordiga, M.; Maietti, A.; Tedeschi, P.; Martelli, A.
Alginate-based microspheres containing Artemisia absinthium L. extract for application in baked products
2023-01-01 Candiani, A.; Jaouhari, Y.; Disca, V.; Salamone, S.; Pollastro, F.; Arlorio, M.; Giovannelli, L.; Spadaccini, D.; Prodam, F.; Coisson, J. D.; Segale, L.
Alimenti e ammine biogene
1996-01-01 Martelli, A; Fantozzi, R; Ferrara, C; Arlorio, Marco
Alkylresorcinols content in pearled wheat and barley fractions
2013-01-01 Bordiga, M.; Cereti, E.; Coïsson, J. D.; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Sovrani, V.; Blandino, M.; Reyneri, A.; Arlorio, Marco
Alkylresorcinols content in pearled wheat and barley fractions
2013-01-01 Bordiga, M.; Cereti, E.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, F.; Locatelli, M; Sovrani, V.; Blandino, A.; Reyneri, A.; Arlorio, Marco
Alkylresorcinols content in pearled wheat fractions
2012-01-01 Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Arlorio, Marco; Sovrani, V.; Blandino, M.; Scarpino, V.; Reyneri, A.
Allergen coding sequences: what lies behind the unedited.
2013-01-01 Garino, C.; De Paolis, A.; Arlorio, Marco
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A peptide nucleic acid-based method for the specific detection of Arachis hypogaea DNA | 1-gen-2003 | Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Cereti, E.; Travaglia, Fabiano; Martelli, Aldo | |
A real-time PCR method for the detection of pine nuts in food. | 1-gen-2014 | Garino, Cristiano; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel | |
A study on the cultivar-depending evolution of proanthocyanidins during berry development in Vitis vinifera L | 1-gen-2009 | Arlorio, Marco; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Bordiga, M.; Locatelli, Monica; Martelli, A. | |
A survey on trans-resveratrol content and radical scavenging capacity of red wines from Piedmont | 1-gen-2009 | Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Bordiga, M.; Maietti, A.; Tedeschi, P.; Martelli, A. | |
Alginate-based microspheres containing Artemisia absinthium L. extract for application in baked products | 1-gen-2023 | Candiani, A.; Jaouhari, Y.; Disca, V.; Salamone, S.; Pollastro, F.; Arlorio, M.; Giovannelli, L.; Spadaccini, D.; Prodam, F.; Coisson, J. D.; Segale, L. | |
Alimenti e ammine biogene | 1-gen-1996 | Martelli, A; Fantozzi, R; Ferrara, C; Arlorio, Marco | |
Alkylresorcinols content in pearled wheat and barley fractions | 1-gen-2013 | Bordiga, M.; Cereti, E.; Coïsson, J. D.; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Sovrani, V.; Blandino, M.; Reyneri, A.; Arlorio, Marco | |
Alkylresorcinols content in pearled wheat and barley fractions | 1-gen-2013 | Bordiga, M.; Cereti, E.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, F.; Locatelli, M; Sovrani, V.; Blandino, A.; Reyneri, A.; Arlorio, Marco | |
Alkylresorcinols content in pearled wheat fractions | 1-gen-2012 | Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Arlorio, Marco; Sovrani, V.; Blandino, M.; Scarpino, V.; Reyneri, A. | |
Allergen coding sequences: what lies behind the unedited. | 1-gen-2013 | Garino, C.; De Paolis, A.; Arlorio, Marco |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 226
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 97
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 71
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 58
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 12
- 2010 - 2019 81
- 2000 - 2009 112
- 1993 - 1999 21
Editore
- Editrice Taro 7
- Università degli Studi di Firenze 7
- Morgan Edizioni Tecniche 6
- Chiriotti Editori 5
- Società Chimica Italiana 5
- Hacettepe Universitesi 4
- ICC Services GmbH 4
- Institute of Chemical Technology,... 4
- Taro Editrice 4
- University of Copenhagen 4
Rivista
- EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 5
- ALLERGY 3
- POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRIT... 3
- LA RIVISTA DI SCIENZA DELL'ALIMEN... 2
- INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULA... 1
- ITALIAN JOURNAL OF BIOCHEMISTRY 1
Keyword
- antioxidant activity 1
- barley 1
- barley pearled fractions 1
- bioactive compounds 1
- bread-making 1
- Compliance and Fraud 1
- fibre 1
- functional foods 1
- Multi-label and Multi-class learning 1
- progressive pearling 1
Lingua
- eng 69
- ita 61
Accesso al fulltext
- no fulltext 225
- open 1