MARTELLI, Aldo

MARTELLI, Aldo  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A peptide nucleic acid-based method for the specific detection of Arachis hypogaea DNA 1-gen-2003 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Cereti, E.; Travaglia, Fabiano; Martelli, Aldo
Alimenti e salute: le amine biogene 1-gen-1997 Martelli, Aldo; Fantozzi, R.; Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel
Analisi del DNA ribosomale via PCR applicata allo studio di matrici alimentari: vantaggi, limiti, ottimizzazione dei protocolli operativi 1-gen-2000 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Martelli, Aldo
Analisi della regione ribosomale via PCR-RFLP e analisi RAPD applicate alla tipizzazione varietale di Citrus sinensis in bevande e prodotti alimentari 1-gen-2000 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Ugazzi, E.; Martelli, Aldo
Antioxidant and biological activity of phenolic pigments from Theobroma cacao hulls extracted with supercritical CO2 1-gen-2005 Arlorio, Marco; Cosson, J. D.; Travaglia, Fabiano; Varsaldi, F.; Miglio, G.; Lombardi, Grazia; Martelli, Aldo; Coisson, Jean Daniel
Aspetti chimico nutrizionali in Il formaggio ossolano, Supplementi al numero 31 1-gen-2002 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Martelli, Aldo; Piana, Gianluca; Rinaldi, Maurizio
Bioactive compounds from hazelnut skin (Corylus avellana L.): effects on Lactobacillus plantarum P17630 and Lactobacillus crispatus P17631 1-gen-2013 Montella, R.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Malfa, P.; Martelli, Aldo; Arlorio, Marco
Biotecnologie e tecnologie del DNA in campo alimentare 1-gen-1997 Martelli, Aldo; Arlorio, Marco
Caratterizzazione chimica del formaggio Robiola di Roccaverano DOP 1-gen-2000 Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Martelli, Aldo
Characterization of pectins and some secondary compounds from Theobroma cacao hulls 1-gen-2001 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Restani, P.; Martelli, Aldo
Chemical and genomic combined approach applied to the characterization and identification of Italian Allium sativum L 1-gen-2005 Brandolini, V.; Tedeschi, P.; Cereti, E.; Maietti, A.; Barile, D.; Coisson, Jean Daniel; Mazzotta, D.; Arlorio, Marco; Martelli, Aldo
Chemometrical characterization of four Italian rice varieties based on genetic and chemical analyses 1-gen-2006 Brandolini, V; Coisson, Jean Daniel; Tedeschi, P; Barile, D; Cereti, E; Maietti, A; Vecchiati, G; Martelli, Aldo; Arlorio, Marco
Chimica degli Alimenti 1-gen-2004 Cabras, P.; Martelli, Aldo
Effect of roasting process on proteins break-down and genomic DNA degradation in Corylus spp. seeds 1-gen-2005 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Cereti, E.; Bordiga, M.; Martelli, Aldo
Extraction methods for biogenic amines in wine and beer 1-gen-1999 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Martelli, Aldo
HPLC determination of caffeine and theophylline in Paullinia cupana Kunth (Guarana) and Cola spp. samples 1-gen-1985 Belliardo, F; Martelli, Aldo; Valle, M. G.
Identification of Saccharomyces cerevisiae in bakery products by PCR amplification of the ITS region of ribosomal DNA 1-gen-1999 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Martelli, Aldo
Identificazione di Brassica nigra come ingrediente nascosto in tracce negli alimenti: tecniche PCR-correlate 1-gen-2006 Arlorio, Marco; Coisson, J. D.; Cereti, E; Travaglia, F; Martelli, Aldo
Identificazione di glutine in alimenti e prodotti dietetici via PCR 1-gen-2002 Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Cereti, E.; Travaglia, Fabiano; Martelli, Aldo
Improving the Quality of Roasted Hazelnuts During their Shelf-life using Film Coating Starch-Based 1-gen-2009 Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Bordiga, M; Martelli, Aldo; Arlorio, Marco