ARLORIO, Marco

ARLORIO, Marco  

Dipartimento di Scienze del Farmaco  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 384 (tempo di esecuzione: 0.063 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A Contribution to the Harmonization of Non-targeted NMR Methods for Data-Driven Food Authenticity Assessment 1-gen-2020 Gallo, V.; Ragone, R.; Musio, B.; Todisco, S.; Rizzuti, A.; Mastrorilli, P.; Pontrelli, S.; Intini, N.; Scapicchio, P.; Triggiani, M.; Pascazio, A.; Cobas, C.; Mari, S.; Garino, C.; Arlorio, M.; Acquotti, D.; Airoldi, C.; Arnesano, F.; Assfalg, M.; Barison, A.; Benevelli, F.; Borioni, A.; Cagliani, L. R.; Casadei, L.; Marincola, F. C.; Colson, K.; Consonni, R.; Costantino, G.; Cremonini, M. A.; Davalli, S.; Duarte, I.; Guyader, S.; Hamon, E.; Hegmanns, M.; Lamanna, R.; Longobardi, F.; Mallamace, D.; Mammi, S.; Markus, M.; Menezes, L. R. A.; Milone, S.; Molero-Vilchez, D.; Mucci, A.; Napoli, C.; Rossi, M. C.; Saez-Barajas, E.; Savorani, F.; Schievano, E.; Sciubba, F.; Sobolev, A.; Takis, P. G.; Fleetwood, Thomas; Villa-Valverde, P.; Latronico, M.
A method to check and discover adulteration of Nebbiolo-based monovarietal musts: detection of Barbera and Dolcetto cv via SSR analysis coupled with Lab-on-Chip microcapillary electrophoresis 1-gen-2013 Recupero, M.; Garino, Cristiano; De Paolis, A.; Cereti, E.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco
A peptide nucleic acid-based method for the specific detection of Arachis hypogaea DNA 1-gen-2003 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Cereti, E.; Travaglia, Fabiano; Martelli, Aldo
A Rapid and Efficient Loop-mediated Isothermal Amplification (LAMP) Assay for the Authentication of Food Supplements Based on Maitake (Grifola Frondosa) 1-gen-2022 Fochi, Valeria; Sillo, Fabiano; Travaglia, Fabiano; Coïsson, Jean Daniel; Balestrini, Raffaella; Arlorio, Marco
A real-time PCR method for the detection of pine nuts in food. 1-gen-2014 Garino, Cristiano; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel
A study on the cultivar-depending evolution of proanthocyanidins during berry development in Vitis vinifera L 1-gen-2009 Arlorio, Marco; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Bordiga, M.; Locatelli, Monica; Martelli, A.
A survey on trans-resveratrol content and radical scavenging capacity of red wines from Piedmont 1-gen-2009 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Bordiga, M.; Maietti, A.; Tedeschi, P.; Martelli, A.
Alginate-based microspheres containing Artemisia absinthium L. extract for application in baked products 1-gen-2023 Candiani, A.; Jaouhari, Y.; Disca, V.; Salamone, S.; Pollastro, F.; Arlorio, M.; Giovannelli, L.; Spadaccini, D.; Prodam, F.; Coisson, J. D.; Segale, L.
Alimenti e ammine biogene 1-gen-1996 Martelli, A; Fantozzi, R; Ferrara, C; Arlorio, Marco
Alimenti e salute: le amine biogene 1-gen-1997 Martelli, Aldo; Fantozzi, R.; Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel
Alimenti nervini: cacao, caffè, tè 1-gen-2004 Arlorio, Marco
Alimenti nervini: cacao, caffé, tè. Capitolo 13 1-gen-2004 Arlorio, Marco
Alkylresorcinol content in whole grains and pearled fractions of wheat and barley 1-gen-2016 Bordiga, Matteo; Locatelli, Monica; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco; Reyneri, Amedeo; Blandino, Massimo; Coisson, Jean Daniel
Alkylresorcinols content in pearled wheat and barley fractions 1-gen-2013 Bordiga, M.; Cereti, E.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, F.; Locatelli, M; Sovrani, V.; Blandino, A.; Reyneri, A.; Arlorio, Marco
Alkylresorcinols content in pearled wheat and barley fractions 1-gen-2013 Bordiga, M.; Cereti, E.; Coïsson, J. D.; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Sovrani, V.; Blandino, M.; Reyneri, A.; Arlorio, Marco
Alkylresorcinols content in pearled wheat fractions 1-gen-2012 Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Arlorio, Marco; Sovrani, V.; Blandino, M.; Scarpino, V.; Reyneri, A.
Allergen coding sequences: what lies behind the unedited. 1-gen-2013 Garino, C.; De Paolis, A.; Arlorio, Marco
Analisi chemotipica e genotipica combinata per la rintracciabilità di diverse specie e cultivar di lupino: applicazione di reti neurali artificiali 1-gen-2010 Locatelli, M.; Garino, C.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Resta, D.; Sirtori, E.; Arnoldi, A.; Boschin, G.
Analisi dei polimorfismi del DNA di alcuni ceppi di Penicillium roqueforti in funzione della tipizzazione di formaggi erborinati 1-gen-1997 Arlorio, Marco; Lanfranco, L; Martelli, A; Bonfante, P.
Analisi del DNA ribosomale via PCR applicata allo studio di matrici alimentari: vantaggi, limiti, ottimizzazione dei protocolli operativi 1-gen-2000 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Martelli, Aldo