COISSON, Jean Daniel

COISSON, Jean Daniel  

Dipartimento di Scienze del Farmaco  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 324 (tempo di esecuzione: 0.047 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A method to check and discover adulteration of Nebbiolo-based monovarietal musts: detection of Barbera and Dolcetto cv via SSR analysis coupled with Lab-on-Chip microcapillary electrophoresis 1-gen-2013 Recupero, M.; Garino, Cristiano; De Paolis, A.; Cereti, E.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco
A peptide nucleic acid-based method for the specific detection of Arachis hypogaea DNA 1-gen-2003 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Cereti, E.; Travaglia, Fabiano; Martelli, Aldo
A Rapid and Efficient Loop-mediated Isothermal Amplification (LAMP) Assay for the Authentication of Food Supplements Based on Maitake (Grifola Frondosa) 1-gen-2022 Fochi, Valeria; Sillo, Fabiano; Travaglia, Fabiano; Coïsson, Jean Daniel; Balestrini, Raffaella; Arlorio, Marco
A real-time PCR method for the detection of pine nuts in food. 1-gen-2014 Garino, Cristiano; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel
A study on the cultivar-depending evolution of proanthocyanidins during berry development in Vitis vinifera L 1-gen-2009 Arlorio, Marco; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Bordiga, M.; Locatelli, Monica; Martelli, A.
A survey on trans-resveratrol content and radical scavenging capacity of red wines from Piedmont 1-gen-2009 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Bordiga, M.; Maietti, A.; Tedeschi, P.; Martelli, A.
ADI pathway and histidine decarboxylation are reciprocally regulated in Lactobacillus hilgardii ISE 5211: proteomic evidence 1-gen-2011 Lamberti, C; Purrotti, M; Mazzoli, R; Fattori, P; Barello, C; Coisson, Jean Daniel; Giunta, C; Pessione, E.
Alginate-based microspheres containing Artemisia absinthium L. extract for application in baked products 1-gen-2023 Candiani, A.; Jaouhari, Y.; Disca, V.; Salamone, S.; Pollastro, F.; Arlorio, M.; Giovannelli, L.; Spadaccini, D.; Prodam, F.; Coisson, J. D.; Segale, L.
Alimenti e salute: le amine biogene 1-gen-1997 Martelli, Aldo; Fantozzi, R.; Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel
Alkylresorcinol content in whole grains and pearled fractions of wheat and barley 1-gen-2016 Bordiga, Matteo; Locatelli, Monica; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco; Reyneri, Amedeo; Blandino, Massimo; Coisson, Jean Daniel
Alkylresorcinols content in pearled wheat and barley fractions 1-gen-2013 Bordiga, M.; Cereti, E.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, F.; Locatelli, M; Sovrani, V.; Blandino, A.; Reyneri, A.; Arlorio, Marco
Alkylresorcinols content in pearled wheat fractions 1-gen-2012 Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Arlorio, Marco; Sovrani, V.; Blandino, M.; Scarpino, V.; Reyneri, A.
An exoproteome approach to monitor safety of a cheese-isolated Lactococcus lactis 1-gen-2013 Genovese, F.; Coisson, Jean Daniel; Majumder, A.; Pessione, A.; Svensson, B.; Jacobsen, S.; Pessione, E.
Analisi chemotipica e genotipica combinata per la rintracciabilità di diverse specie e cultivar di lupino: applicazione di reti neurali artificiali 1-gen-2010 Locatelli, M.; Garino, C.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Resta, D.; Sirtori, E.; Arnoldi, A.; Boschin, G.
Analisi del DNA ribosomale via PCR applicata allo studio di matrici alimentari: vantaggi, limiti, ottimizzazione dei protocolli operativi 1-gen-2000 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Martelli, Aldo
Analisi della regione ribosomale via PCR-RFLP e analisi RAPD applicate alla tipizzazione varietale di Citrus sinensis in bevande e prodotti alimentari 1-gen-2000 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Ugazzi, E.; Martelli, Aldo
Analisi preliminare del contenuto in amine biogene in alcuni campioni commerciali di un formaggio montano piemontese 1-gen-1998 Martelli, A.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco
Analisi RAPD-PCA applicata alla caratterizzazione dell’aglio di Voghiera (Allium sativum) 1-gen-2002 Tedeschi, P.; Cereti, E.; Maietti, A.; Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Rinaldi, Maurizio; Brandolini, V.
Analysis of DNA among traceability, authentication and food safety. The state of the art. 1-gen-2014 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Garino, Cristiano; Martelli, A.
Anthocyanins and other compounds from Euterpe oleracea: potential application as food functional pigment 1-gen-2002 Coisson, Jean Daniel; Capasso, M.; Piana, G.; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco