RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Colour analysis and prediction of time/temperature parameters in roasted hazelnuts employing Computer Vision Image Analysis (CVIA) and Artificial Neural Networks (ANNs). Oral communication (M. Arlorio)
2012-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, J. D.; Travaglia, Fabiano; Fogliano, V.; Rinaldi, Maurizio
Comparison between manual and automated bacterial DNA extraction protocols from food for the detection of Salmonella enterica.
2013-01-01 Garino, C.; Cavallo, M.; D’Andrea, M.; Fracchia, Letizia; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco
Computer vision analysis (CVIA) and artificial intelligence (AI): two charming tools to assess the quality and the safety of roasted hazelnuts.
2008-01-01 Rinaldi, Maurizio; Gatti, M.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Caligiani, A.; Marique, T.; Fogliano, V.; Arlorio, Marco
Computer Vision Image analysis (CVIA) and artificial intelligence (AI): a new post-analysis hyphenated tool for HS-SPME/GCxGC/TOF-MS? Aroma analysis and off flavors in white wine as case study
2010-01-01 Rinaldi, Maurizio; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Bordiga, M; Piana, G; Arlorio, Marco
Conversion of histamine in histaminol: a new perspective for wine quality and safety. Oral Communication (M. Arlorio)
2012-01-01 Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Bordiga, M.; Locatelli, M.; Di Stilo, A.; Arlorio, Marco
Cryoprotectant and prebiotic activity of hazelnut fiber (Corylus avellana L.) against Lactobacillus plantarum and Lactobacillus crispatus
2011-01-01 Montella, R.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Malfa, P.; Martelli, A.; Arlorio, Marco
D-amino acids and Computer Vision Image Analysis: a new tool to monitor hazelnuts roasting?
2009-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Rinaldi, Maurizio; Locatelli, Monica; Gatti, M; Caligiani, A; Martelli, A.
Detection of Arachys hypogaea traces in complex foods: PCR of ribosomal DNA and allergens-related genes. Preliminary study
2001-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Cereti, E.; Travaglia, Fabiano; Capasso, M.; Restani, P.; Ballabio, C.; Martelli, A.
Detection of hazelnut (C. avellana L.) as hidden ingredient in foods: PCR approach vs ELISA
2008-01-01 Cereti, E.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; D’Andrea, M.; Garino, C.; Arlorio, Marco
Detection of hazelnut hidden allergens in olive oil adulterated with hazelnut oil
2008-01-01 Arlorio, Marco; Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Garino, C.; Zuidmeer, L.; Giuffrida, M. G.; Conti, A.; Martelli, A.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 226
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 97
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 71
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 58
Data di pubblicazione
- 2020 - 2024 12
- 2010 - 2019 81
- 2000 - 2009 112
- 1993 - 1999 21
Editore
- Editrice Taro 7
- Università degli Studi di Firenze 7
- Morgan Edizioni Tecniche 6
- Chiriotti Editori 5
- Società Chimica Italiana 5
- Hacettepe Universitesi 4
- ICC Services GmbH 4
- Institute of Chemical Technology,... 4
- Taro Editrice 4
- University of Copenhagen 4
Rivista
- EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 5
- ALLERGY 3
- POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRIT... 3
- LA RIVISTA DI SCIENZA DELL'ALIMEN... 2
- INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULA... 1
- ITALIAN JOURNAL OF BIOCHEMISTRY 1
Keyword
- antioxidant activity 1
- barley 1
- barley pearled fractions 1
- bioactive compounds 1
- bread-making 1
- Compliance and Fraud 1
- fibre 1
- functional foods 1
- Multi-label and Multi-class learning 1
- progressive pearling 1
Lingua
- eng 69
- ita 61
Accesso al fulltext
- no fulltext 225
- open 1