RicercaInizia una nuova ricerca

NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.

cerca in
Risultati 71 - 80 di 226 (tempo di esecuzione: 0.039 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Colour analysis and prediction of time/temperature parameters in roasted hazelnuts employing Computer Vision Image Analysis (CVIA) and Artificial Neural Networks (ANNs). Oral communication (M. Arlorio) 1-gen-2012 Arlorio, Marco; Coisson, J. D.; Travaglia, Fabiano; Fogliano, V.; Rinaldi, Maurizio
Comparison between manual and automated bacterial DNA extraction protocols from food for the detection of Salmonella enterica. 1-gen-2013 Garino, C.; Cavallo, M.; D’Andrea, M.; Fracchia, Letizia; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco
Computer vision analysis (CVIA) and artificial intelligence (AI): two charming tools to assess the quality and the safety of roasted hazelnuts. 1-gen-2008 Rinaldi, Maurizio; Gatti, M.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Caligiani, A.; Marique, T.; Fogliano, V.; Arlorio, Marco
Computer Vision Image analysis (CVIA) and artificial intelligence (AI): a new post-analysis hyphenated tool for HS-SPME/GCxGC/TOF-MS? Aroma analysis and off flavors in white wine as case study 1-gen-2010 Rinaldi, Maurizio; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Bordiga, M; Piana, G; Arlorio, Marco
Conversion of histamine in histaminol: a new perspective for wine quality and safety. Oral Communication (M. Arlorio) 1-gen-2012 Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Bordiga, M.; Locatelli, M.; Di Stilo, A.; Arlorio, Marco
Cryoprotectant and prebiotic activity of hazelnut fiber (Corylus avellana L.) against Lactobacillus plantarum and Lactobacillus crispatus 1-gen-2011 Montella, R.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Malfa, P.; Martelli, A.; Arlorio, Marco
D-amino acids and Computer Vision Image Analysis: a new tool to monitor hazelnuts roasting? 1-gen-2009 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Rinaldi, Maurizio; Locatelli, Monica; Gatti, M; Caligiani, A; Martelli, A.
Detection of Arachys hypogaea traces in complex foods: PCR of ribosomal DNA and allergens-related genes. Preliminary study 1-gen-2001 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Cereti, E.; Travaglia, Fabiano; Capasso, M.; Restani, P.; Ballabio, C.; Martelli, A.
Detection of hazelnut (C. avellana L.) as hidden ingredient in foods: PCR approach vs ELISA 1-gen-2008 Cereti, E.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; D’Andrea, M.; Garino, C.; Arlorio, Marco
Detection of hazelnut hidden allergens in olive oil adulterated with hazelnut oil 1-gen-2008 Arlorio, Marco; Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Garino, C.; Zuidmeer, L.; Giuffrida, M. G.; Conti, A.; Martelli, A.
Risultati 71 - 80 di 226 (tempo di esecuzione: 0.039 secondi).
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile

Aggiungere filtri:  
Aggiungi
Opzioni
Scopri
Tipologia
  • 4 Contributo in Atti di Convegno ... 226
  • 4 Contributo in Atti di Convegno ... 97
  • 4 Contributo in Atti di Convegno ... 71
  • 4 Contributo in Atti di Convegno ... 58
Autore
  • COISSON, Jean Daniel 181
  • TRAVAGLIA, Fabiano 145
  • LOCATELLI, MONICA 79
  • BORDIGA, MATTEO 60
  • RINALDI, Maurizio 13
  • CANDIANI, Alessandro 7
  • DISCA, VINCENZO 7
  • PRAT, Maria Giovanna 6
  • SEGALE, Lorena 6
  • JAOUHARI, Yassine 5
Data di pubblicazione
  • 2020 - 2024 12
  • 2010 - 2019 81
  • 2000 - 2009 112
  • 1993 - 1999 21
Editore
  • Editrice Taro 7
  • Università degli Studi di Firenze 7
  • Morgan Edizioni Tecniche 6
  • Chiriotti Editori 5
  • Società Chimica Italiana 5
  • Hacettepe Universitesi 4
  • ICC Services GmbH 4
  • Institute of Chemical Technology,... 4
  • Taro Editrice 4
  • University of Copenhagen 4
Rivista
  • EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 5
  • ALLERGY 3
  • POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRIT... 3
  • LA RIVISTA DI SCIENZA DELL'ALIMEN... 2
  • INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULA... 1
  • ITALIAN JOURNAL OF BIOCHEMISTRY 1
Keyword
  • antioxidant activity 1
  • barley 1
  • barley pearled fractions 1
  • bioactive compounds 1
  • bread-making 1
  • Compliance and Fraud 1
  • fibre 1
  • functional foods 1
  • Multi-label and Multi-class learning 1
  • progressive pearling 1
Lingua
  • eng 69
  • ita 61
Accesso al fulltext
  • no fulltext 225
  • open 1