Sfoglia per Autore
Analisi del DNA ribosomale via PCR applicata allo studio di matrici alimentari: vantaggi, limiti, ottimizzazione dei protocolli operativi
2000-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Martelli, Aldo
Validation of an isocratic HPLC method based on the use ABZ+ Plus phase for the simultaneous determination of methylxantines, chlorogenic acid, some hydroxy-benzoic and hydroxy-cinnamic acids. Application to cocoa, coffee, tea and cola-drinks
2000-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Martelli, Aldo
Caratterizzazione chimica del formaggio Robiola di Roccaverano DOP
2000-01-01 Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Martelli, Aldo
Analisi della regione ribosomale via PCR-RFLP e analisi RAPD applicate alla tipizzazione varietale di Citrus sinensis in bevande e prodotti alimentari
2000-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Ugazzi, E.; Martelli, Aldo
Extraction methods for biogenic amines in wine and beer
1999-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Martelli, Aldo
Identification of Saccharomyces cerevisiae in bakery products by PCR amplification of the ITS region of ribosomal DNA
1999-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Martelli, Aldo
Ion-pair HPLC determination of biogenic amines and precursor aminoacids . Application of a method based on simultaneous use of heptansulphonate and octylamine to some foods
1998-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Martelli, Aldo
Biotecnologie e tecnologie del DNA in campo alimentare
1997-01-01 Martelli, Aldo; Arlorio, Marco
Alimenti e salute: le amine biogene
1997-01-01 Martelli, Aldo; Fantozzi, R.; Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel
HPLC determination of caffeine and theophylline in Paullinia cupana Kunth (Guarana) and Cola spp. samples
1985-01-01 Belliardo, F; Martelli, Aldo; Valle, M. G.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile