RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
A study on the cultivar-depending evolution of proanthocyanidins during berry development in Vitis vinifera L
2009-01-01 Arlorio, Marco; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Bordiga, M.; Locatelli, Monica; Martelli, A.
A survey on trans-resveratrol content and radical scavenging capacity of red wines from Piedmont
2009-01-01 Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Bordiga, M.; Maietti, A.; Tedeschi, P.; Martelli, A.
Alkylresorcinols content in pearled wheat and barley fractions
2013-01-01 Bordiga, M.; Cereti, E.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, F.; Locatelli, M; Sovrani, V.; Blandino, A.; Reyneri, A.; Arlorio, Marco
Alkylresorcinols content in pearled wheat and barley fractions
2013-01-01 Bordiga, M.; Cereti, E.; Coïsson, J. D.; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Sovrani, V.; Blandino, M.; Reyneri, A.; Arlorio, Marco
Alkylresorcinols content in pearled wheat fractions
2012-01-01 Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Arlorio, Marco; Sovrani, V.; Blandino, M.; Scarpino, V.; Reyneri, A.
Analisi chemotipica e genotipica combinata per la rintracciabilità di diverse specie e cultivar di lupino: applicazione di reti neurali artificiali
2010-01-01 Locatelli, M.; Garino, C.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Resta, D.; Sirtori, E.; Arnoldi, A.; Boschin, G.
Anti-apoptotic effects of phenolic extracts from Theobroma cacao l., clovamide and epichatechin on rat cardiomyoblasts undergoing oxydative stress . Congresso Nazionale Associazione Biologia Cellulare Differenziamento
2011-01-01 Zamperone, A.; Pietronave, S.; Coïsson, Jd; Travaglia, F.; Locatelli, M.; Martelli, A.; Arlorio, Marco; Prat, Maria Giovanna
Anti-inflammatory properties of clovamide and Theobroma cacao phenolic extracts in human monocytes: evaluation of respiratory burst, cytokine release, NFkB activation and PPARγ
2011-01-01 Bardelli, C.; Zeng, H. W.; Locatelli, M.; Amoruso, A.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco; Brunelleschi, S.
Aroma characterization of Italian muscat-based wines by HS-SPME/GCXGC/TOF-MS
2012-01-01 Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Piana, G.; Locatelli, M.; Arlorio, Marco
Authentication and traceability of hazelnut (Corylus avellana L. Tonda Gentile Trilobata cv) exploiting chemotyping, genotyping and chemometric analysis.
2011-01-01 Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Bordiga, M.; Garino, C.; Cereti, E.; Arlorio, Marco
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A study on the cultivar-depending evolution of proanthocyanidins during berry development in Vitis vinifera L | 1-gen-2009 | Arlorio, Marco; Travaglia, Fabiano; Coisson, Jean Daniel; Bordiga, M.; Locatelli, Monica; Martelli, A. | |
A survey on trans-resveratrol content and radical scavenging capacity of red wines from Piedmont | 1-gen-2009 | Arlorio, Marco; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, Monica; Bordiga, M.; Maietti, A.; Tedeschi, P.; Martelli, A. | |
Alkylresorcinols content in pearled wheat and barley fractions | 1-gen-2013 | Bordiga, M.; Cereti, E.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, F.; Locatelli, M; Sovrani, V.; Blandino, A.; Reyneri, A.; Arlorio, Marco | |
Alkylresorcinols content in pearled wheat and barley fractions | 1-gen-2013 | Bordiga, M.; Cereti, E.; Coïsson, J. D.; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Sovrani, V.; Blandino, M.; Reyneri, A.; Arlorio, Marco | |
Alkylresorcinols content in pearled wheat fractions | 1-gen-2012 | Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Arlorio, Marco; Sovrani, V.; Blandino, M.; Scarpino, V.; Reyneri, A. | |
Analisi chemotipica e genotipica combinata per la rintracciabilità di diverse specie e cultivar di lupino: applicazione di reti neurali artificiali | 1-gen-2010 | Locatelli, M.; Garino, C.; Coisson, Jean Daniel; Arlorio, Marco; Resta, D.; Sirtori, E.; Arnoldi, A.; Boschin, G. | |
Anti-apoptotic effects of phenolic extracts from Theobroma cacao l., clovamide and epichatechin on rat cardiomyoblasts undergoing oxydative stress . Congresso Nazionale Associazione Biologia Cellulare Differenziamento | 1-gen-2011 | Zamperone, A.; Pietronave, S.; Coïsson, Jd; Travaglia, F.; Locatelli, M.; Martelli, A.; Arlorio, Marco; Prat, Maria Giovanna | |
Anti-inflammatory properties of clovamide and Theobroma cacao phenolic extracts in human monocytes: evaluation of respiratory burst, cytokine release, NFkB activation and PPARγ | 1-gen-2011 | Bardelli, C.; Zeng, H. W.; Locatelli, M.; Amoruso, A.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Arlorio, Marco; Brunelleschi, S. | |
Aroma characterization of Italian muscat-based wines by HS-SPME/GCXGC/TOF-MS | 1-gen-2012 | Bordiga, M.; Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Piana, G.; Locatelli, M.; Arlorio, Marco | |
Authentication and traceability of hazelnut (Corylus avellana L. Tonda Gentile Trilobata cv) exploiting chemotyping, genotyping and chemometric analysis. | 1-gen-2011 | Coisson, Jean Daniel; Travaglia, Fabiano; Locatelli, M.; Bordiga, M.; Garino, C.; Cereti, E.; Arlorio, Marco |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 36
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 36
Data di pubblicazione
- 2014 4
- 2013 7
- 2012 6
- 2011 11
- 2010 4
- 2009 3
- 2008 1
Editore
- Booksystem srl 3
- Università degli Studi di Firenze 3
- Chiriotti Editori 2
- ICC Services GmbH 2
- Polish Academy of Sciences 2
- Hacettepe Universitesi 1
- Institute of Chemical Technology,... 1
Rivista
- EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRI... 2
- POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRIT... 2
Keyword
- barley pearled fractions 1
- bioactive compounds 1
- bread-making 1
- functional foods 1
- technological properties 1
Lingua
- eng 12
- ita 4
Accesso al fulltext
- no fulltext 36